Ingrediente: -carcasa de iepure ( spalat bine si stoars de sange); -ceapa mare; -5 catei usturoi; -sare; -piper( macinat sau boabe); -cimbru; -foi de dafin; -vegeta; -boia dulce; -morcov; -1L de vin. Mod de preparare: Preparare Bait: Se pune intr-o oala 5l apa la fiert. Se baga in apa sare,cepa taiata bucati mari,usturoiul taiat bucati,piper,cimbru,foi dafin,vegeta ,boia dulce si morcov. Cantitatea condimentelor nu este specificata. Se pun dupa gust. Se lasa pana da in clocot apoi se ia de pe foc si se lasa cu capacul pe oala pana se raceste. In alt vas se da cu sare pe carnea de iepure, dupa ce s-a racit baitul,acesta se toarna peste carne (tot acum se adauga si vinul) si se lasa 24h,intorcandu-se din cand in cand carnea in bait. Dupa ce se scoate carnea din bait,se pune o zi la uscat. Apoi se unge cu ulei,mujdei de usturoi si boia iute si se pune la fum 2 h. Se lasa o zi fara fum apoi se pune din nou tot 2 h. Se scoate de la fum si se lasa 2-3 zile la ustuit. Se serveste cruda sau fripta. Pofta buna!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
de abea astept sa fac si eu, multumim de reteta.....